Afla Detoate

Cascada din România care curge printr-o casă. Se spune că apa ar avea puteri magice

Dacă doriţi să faceţi o excursie, cascada celor 7 izvoare din Munţii Bucegi este locul ideal. Odată ajunşi aici veţi fi fermecaţi de suvoiale de apă care se prăvălesc din munţii stâncoşi.

Legenda spune că apa ar avea proprietăţi magice. Locul însă este greu accesibil din cauza drumului plin de gropi.

După două ore de mers cu maşina din Capitală, la 1300 de metri altitudine, din Munţii Bucegi izvoraşte cascada celor 7 Izvoare. După ce au parcurs traseul anevoios, turiştii ajunşi aici sunt fascinaţi de priveliştile găsite”

“E foarte frumoasă! Mi-a povestit cea mică, a mai fost aici, că e o cascadă care curge dintr-o casa şi n-am crezut-o. E foarte frumoasă, a meritat efortul!”, spune un turist

CITESTE SI  Maria Ciobanu, dezvăluiri incredibile despre povestea sa de dragoste cu Ion Dolănescu: "Nu-mi plăcea ca bărbat, s-a ținut de capul meu vreo trei ani!"

Cascada i-a cucerit şi pe pasionaţii de fotografie. Din cauza drumului greu însă, puţini turişti se încumeta să ajungă aici. Mulţi îşi lasa maşinile la depărtare şi parcurg traseul pe jos. Dacă vreţi să rămâneţi peste noapte, trebuie să ştiţi că cele mai apropiate pensiuni sau hoteluri sunt la peste 20 de kilometri, în zona Padina sau în Sinaia.