Afla Detoate

Batranul de 92 de ani a intrat in banca dar l-au dat imediat afara, cand a intrat iar angajatii au sunat politia. Ce a facut politistul imediat ce si-a dat seama ce se intampla

Chiar la periferia orasului Los Angeles, California, politia din Montebello a primit multa atentie cu cateva saptamani in urma. Dar nu pentru ceva urat sau necorespunzator, asa cum multi oameni ar putea banui despre politie, mai ales in ultima vreme. Ba din contra.

Departamentul de politie a primit un telefon de la o banca din apropiere, despre un batran care facea probleme. Ofiterul de politie Robert Josett a fost primul care a ajuns la fata locului. Iar cand a intrat in banca, a vazut un barbat de 92 de ani care era extrem de agitat si suparat.

Barbatul voia doar sa retraga ceva bani din contul personal, dar fiindca buletinul ii expirase, precum si alte acte care ii puteau dovedi identitatea, nimeni din banca nu l-a putut ajuta. Toti angajatii erau agitati, iar ofiterul si-a dat seama ca trebuie sa intervina. Insa in loc sa il arunce pe batran afara din banca si sa-l lase pe strazi, Robert l-a luat pe acesta la biroul necesar unde si-a facut un nou carnet de conducere, fiindca in America, carnetul de conducere poate fi uneori folosit in lipsa de buletin.

CITESTE SI  BUNICII NU MOR NICIODATĂ, ei doar devin invizibili. Toti trebuie să citească această poveste înduioșătoare

Apoi cei doi s-au intors la banca chiar inainte de inchidere, iar ofiterul Robert l-a ajutat pe om sa-si scoata banii.

Mai apoi, departamentul de politie din Montebello a postat o imagine cu Robert escortandu-l pe batran inapoi in banca, si laudele din intreaga tara au inceput sa curga. Imaginea a fost distribuita de peste 40.000 de ori, fapt care ne arata ca politia chiar poate face o mare diferenta in comunitate, atunci cand exista si dorinta, dar si bunavointa de a o face!

Intr-o vreme cand politistii sunt atat de criticati pentru actiunile lor, iata un ofiter de politie care da un exemplu despre cum ar trebui sa fie politia peste tot.

CITESTE SI  Exclude aceste 10 produse din alimentația copilului, dacă vrei să fie sănătos. Cu siguranță, pe unele le credeai benefice

Pana acum peste 195.000 de oameni au rectionat pozitiv la aceasta postare. Sunteti de acord cu ei? Va doriti sa fie asa si in Romania?

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });