Afla Detoate

Bărbat orb, redus la lacrimi după ce un întreg vagon de navetiști i-a refuzat un loc pe scaun. Vagonul era destinat persoanelor cu dizabilități

Nu mai e un secret pentru nimeni că stresul orelor de vârf, în care oamenii se grăbesc să ajungă la muncă sau acasă, după serviciu, poate să ne transforme în monștri. Mai ales într-o capitală atât de aglomerată precum Londra.

Însă Amit Patel, în vârstă de 37 de ani, a fost de-a dreptul umilit de un vagon întreg de pasageri nepăsători. Patel este nevăzător și a urcat în respectivul metrou împreună cu Kika, un câine-ghid care îl ajută. Mai mult, a urcat în vagonul destinat special pentru persoanele cu dizabilități. Nimeni nu a vrut însă să le cedeze un loc pe scaun.

„Este greu să nu te bufnească plânsul. Ajung acasă și mă gândesc: ‘Chiar trebuie să fie atât de greu?’”, a spus acesta într-un interviu pentru The Evening Star, scrie The Independent.

CITESTE SI  Numerologie: Afla ce ai gresit in viata anterioara si cum poti schimba in viata asta! Totul sta ascuns in numarul carmic!

Chinul prin care a trecut a fost documentat într-o serie de mesaje pe contul de Twitter deschis în numele cățelei Kika.

„Am mers prin ploaie până la capătul platformei, pentru a ne îmbarca în secțiunea metroului destinată persoanelor cu dizabilități și chiar dacă tata mi-a dat comanda să găsesc un loc, nimeni nu ne-a cedat scaunul”, este primul mesaj postat pe Twitter.

„Tata a fost nevoit să stea cu spatele lipit de uși. În timp ce se chinuia să nu se dezechilibreze, în timp ce eu alunecam dintr-o parte în alta pe podeaua udă. Dați dovadă de umanitate, oamenilor!”, este cel de-al doilea mesaj postat pe Twitter, în numele lui Kika.

CITESTE SI  S-a crucit când s-a dus dimineața la găini și a găsit într-un cuib 5 ouă uriașe! Curioasă, l-a luat pe unul dintre ele și l-a spart, dar nu se aștepta niciodată la ceea ce a urmat! Ce a ieșit din interior

Nu este pentru prima dată când Patel a fost tratat oribil la metrou. În februarie, camera GoPro pe care o poarta Kika a surprins momentul când un navetist i-a ordonat să se miște din calea lui în lift, deși a văzut că bărbatul este orb.

Reprezentanții companiei de transport și-au cerut scuze și au promis că vor modifica afișajul din metrou astfel încât să fie mai clar pentru toată lumea că locurile destinate pentru persoanele cu dizabilități nu trebuie ocupate abuziv.

sursa

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });