Afla Detoate

Au lăsat un caine singur cu copii şi… uite ce grozăvie s-a întâmplat! Nici nu pot să mă uit la ceea ce a urmat… mi-au dat lacrimile de… râs

Mereu suntem reticienţi atunci când trebuie să ne lăsăm bebeluşul singur cu câinele în cameră şi mulţi dintre noi nici nu vor să audă de acest lucuru, dar puţini ştiu că, câini sunt cei mai protectori atunci când vine vorba de puii lor dar şi de odraslele noastre lipsite de apărare. Va prezentam o compilatie inedita de filmulete amuzante in care parintii isi lasa copiii in compania patrupedelor preferate. Ce a iesit? Vedeti in filmuletul de mai jos:

Vezi si: Care este cea mai mare durere a zodiei Leu. Toti nativii traiesc cu acest gol in suflet: Zodie masculină, de foc, guvernată de Soare, zodia Leu este generoasă, ospitalieră, afectivă, dornică de atenție, care tânjește, totodată, după afecțiune. Este o zodie care iubește să fie centrul Universului tuturor, să se vorbească despre ea, care se implică pentru rezolvarea problemelor, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Cu toate acestea însă, Leul suferă foatre tare atunci când meritele sale nu sunt recunoscute.

CITESTE SI  Cum să deblochezi rapid orice telefon. Un truc funcţional 100%

Este la fel de măreț ca un rege, dar este și mărinimos și îi place să facă gesturi frumoase. De fapt, dorința lui cea mai mare este ca toată lumea din jur să fie satisfăcută și să se simtă bine, de aceea se implică în problemele fiecăruia dintre cei care îl înconjoară și nu se lasă până nu le rezolvă. Pe cât de dornic este să lase o impresie bună peste tot unde se duce, pe atât de speriat este că, faptele sale nu vor fi recunoscute de cei din jur. Dacă este ceva ce cu greu va suporta în această viață Leul este lipsa aprecierii la adresa sa. Această nevoie îl împinge, de altfel, să facă fapte bune, acte de caritate, să fie o persoană bună.

Însă nu mereu ajută din toată inima – este valabil în cazul persoanelor față de care are anumite animozități. În astfel de cazuri motivul pentru care o face nu este unul corect și vine din egoismul și megalomania care îi sunt caracteristice Leului, fie că îi place să recunoască sau nu. În astfel de situații, implicarea Leului este una falsă, nesinceră.

CITESTE SI  "Tinereţea fără bătrâneţe", calea dezvăluită de un mare savant român. Dieta Anei Aslan

Vrea să lase facă o figură bună peste tot pe unde merge, să pară perfect, să se vorbească despre el, să rămână în memorie. Este în al nouălea cer când cineva îi menționează calitățile. La polul opus, Leul suferă foarte tare dacă nu îi sunt recunoscute atuurile, dacă se vorbește urât despre el, dacă nu este în centrul atenției. În astfel de momente grele își caută toate argumentele pentru ca persoana pe care a ajutat-o și nu i-a mulțumit cum se cuvine să fie scoasă de la inimă.