Afla Detoate

Atentionare pentru romanii care tranziteaza Ungaria! 'Evitaţi să alimentaţi sau să faceţi pauze în Ungaria'

Trimite si celorlalti

Zeci de români au fost prădați la drumul mare de tâlharii care acționează pe o autostradă din Ungaria, în zona unor parcări și a unei stații peco.

Românii au povestit pe Facebook că mai multe autoturisme în care se află hoții îi pândesc și îi urmăresc pe autostradă până ce opresc în parcare sau în benzinărie.

Acolo, hoții fură tot ce pot și apoi se fac nevăzuți.

Având în vedere că, zilnic, sute sau chiar mii de români tranzitează autostrada din Ungaria în drumul lor spre țările din vest, tâlharii au reușit să îi terorizeze cu furturile.

Anunțurile de pe Facebook sună toate la fel: ‘Evitați să alimentați sau să faceți pauze în Ungaria! Distribuiți masiv!’.

CITESTE SI  Toate bolile vin de la cap…Tristețea cauzează boli pulmonare, furia hepatice…Ce spun chinezii despre sănătatea noastră mentală…

“Salutare. Colegii care mergeți pe Ungaria mai exact pe M3, dinspre Petea către Budapesta sensul de mers la peco mol, km 40-43, aceste gunoaie de oameni acționează la mașinile din parcare care îi vede ca doarme în special. Au aprox 20-25 ani unul e tigan si celalalt e ungur si e pe mana cu grasul care vinde la peco. Are în jur de 30-35 ani și putina barba. M-au verificat și pe mine”, a scris seara trecută un român.

Postarea a fost însoțită de zeci de comentarii în care românii au confirmat existența grupurilor de tâlhari care îi pândesc pe românii care ies din țară.

CITESTE SI  20 ani de la una dintre cele mai mari trădări din istoria României: Tratatul cu Ucraina. Cum au fost cedate teritorii ale patriei-mamă pentru a intra în NATO