Afla Detoate

Aplică aceste frunze pe zonele dureroase și scapă de reumatism și dureri articulare – mai ieftin nu se poate

Reumatismul sau durerile articulare îți îngreunează viața de zi cu zi? Ai momente în care îți este foarte greu să te deplasezi?

În rândurile de mai jos vei afla cum poți scăpa de aceste probleme fără antiinflamatoare care îți distrug stomacul și sunt foarte costisitoare. Este un remediu testat chiar de soțul meu, care a scăpat de cumplitele dureri articulare aplicând seară de seară frunze de brusture pe locurile dureroase…

Iată procedura completă: Pentru a urma procedura, vom avea nevoie de frunze de brusture de diverse dimensiuni, un borcan de 800 de ml. și alcool sanitar (spirt).

– Înainte de a introduce frunzele în borcan, aveți grijă să le spălați bine, apoi introduceți-le rulate în borcan, până ce acesta se va umple (de aceea nu am menționat cantitatea de frunze necesară)

CITESTE SI  Cum a fost vanduta Romania! Desecretizarea scrisorii din 1990 a guvernatorului BNR Mugur Isarescu catre FEDERAL RESERVE (SUA)

– După ce borcanul s-a umplut, turnați alcool sanitar până ce frunzele vor fi complet acoperite.

– Etanșați borcanul cu un capac și lăsați-l în cămară 8-10 ore. (dacă faceți procedura dimineața, lăsați borcanul în cămară până seara).

Mod de aplicare:

– Seara înainte de culcare, ajutat de un membru al familiei, luați un tricou vechi din bumbac, îl tăiați pe jumătate și îl întindeți pe zona dureroasă, apoi aplicați frunzele de brusture.

– Puneți cealaltă jumătate peste frunze, apoi înfășurați-vă cu o fașă.

Eu am mai făcut încă ceva… Pe toată perioada curei am colectat spirtul din borcan în alt borcan mai mare şi iarna, când frunzele lipsesc, am folosit acel spirt în comprese cu vată, pe care soțul meu le-a aplicat pe zonele dureroase . Efectul a fost pe aceeaşi durată şi a avut acelaşi efect.

CITESTE SI  Cel mai mare viscol din toate timpurile: 4.000 de morți, 6.000 de dispăruți, nămeți de opt metri. Din stâlpii de înaltă tensiune se mai zăreau doar vârfurile

Dacă urmați acest procedeu seară de seară timp de o lună de zile, durerile vor dispărea, iar cura trebuie reluată doar când durerile reapar.

Vă dorim o viaţă fără dureri!

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });