Afla Detoate

Apa de stafide. Nimeni nu v-a spus de acest tratament natural care face minuni în organismul uman

Otrăvirea organismului impiedică implicarea ficatului în combaterea bolilor și toxinelor, deoarece reduce capacitatea de absorbție a medicamentelor naturale.

Pentru a pregăti această rețetă, trebuie mai întâi să alegeți stafide naturale. Stafidele ideale pentru această rețetă ar trebui sa fie organice. Cu alte cuvinte, culoarea stafidelor ar trebui sa fie inchisă, coaja încrețită, dar să nu fie prea moi sau prea rigide. 

Odata ce ați cumpărat 50 de grame de stafide naturale, le puneți într-un vas și le înmuiați în apă caldă timp de 10 minute, apoi le clatiți cu apă rece. Această procedură curăță stafidele de orice impurități acumulate pe ele. 

Seara înainte de culcare, puneți stafidele într-un pahar de 250 ml, peste care trebuie să puneți apă plată caldă până ce acesta se umple. Acoperiți apoi paharul, lasându-l până dimineața. 

CITESTE SI  10 puncte de presiune pentru a vă stimula metabolismul și pentru a accelera pierderea în greutate

Dimineața când v-ați trezit, pe stomacul gol, beți apa din pahar apoi, după 10 minute, puteți să mâncați toate stafidele. 

Următorul pas este acela de a vă întinde pe spate timp de 30 de minute după ce ați consumat apa și stafidele. Cât timp stați întinși, puteți aplica în partea dreaptă a abdomenului o compresă cu apă fierbinte, sau un săculeț cu sare încinsă. 

Această procedură trebuie repetată de maxim 2 ori pe săptămână timp de 2 săptămâni și maxim de 4 ori pe an.