Afla Detoate

Anuntul sefului Protectiei Consumatorului: "Aceste vopsele de par trebuie retrase de urgenta de pe piata!"

Protecţia Consumatorului lansează un semnal de alarmă extrem de periculos. Femeile sunt vizate şi atenţionate. Ce s-a întâmplat? Un produs e foarte periculos şi trebuie retras imediat de pe piaţă.

70% dintre vopselele pentru colorarea părului ar trebui retrase urgent de la comercializare, atenționează Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Şi asta deoarece conțin un ingredient periculos, interzis în Uniunea Europeana și în alte state extracomunitare.

În urma unor cercetări efectuate în cadrul campaniei naţionale de informare lansată sub denumirea „S.O.S – produsele cosmetice şi de îngrijire personală” s-a constatat că 70% dintre vopselele de păr conţin un ingredient nociv şi ar trebui extrase urgent de pe piaţă. Este vorba despre para-fenilendiamina, un ingredient periculos, care se regăseşte chiar şi în produsele naturale.

CITESTE SI  Mesajul femeii criticate pe internet după ce a publicat poze cu soțul ei : "Mi se spune că nu sunt îndeajuns de slabă și nu-l merit"

„Are loc un control tematic care este in derulare in acest moment. Nu va pot da toate datele privind controlul tematic, din ce pot sa va spun partial au fost verificati 22 de operatori economici si la toti au fost constatate abateri privind legislatia in vigoare in domeniul Protectiei Consumatorilor”, a declarat directorul general al ANPC, Paul Anghel, spune B1TV.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });