Afla Detoate

Anunț important pentru femei! Unde vă puteți face analize medicale gratuite complexe, mamografii, teste Papanicolau, ecografii și consultații. E simplu, te poți duce chiar de mâine

În România, după cum bine știm, doar unele analize sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, spre deosebire de acestea, există un set întreg de investigații complexe care nu sunt decontate, precum: mamografiile, teste Papanicolau, ecografii și consultații ginecologice, și altele.

La începutul lunii februarie a fost Ziua Internațională a Luptei împotriva Cancerului, tocmai de aceea, creatorii primei aplicații gratuite de programări la medic se alătură acestei cauze oferind pe parcursul întregii luni februarie.

500 de investigații gratuite pentru detectarea timpurie a diverselor tipuri de cancer: mamografii, teste Papanicolau, ecografii și consultații în clinicile partenere.

Ce trebuie să faceți pentru a beneficia de aceste investigații gratuite? Vă puteți activa pe telefon aplicația DocBook, acolo veți găsi disponibile programările.

CITESTE SI  Minciuna în care trăim – un video despre soarta noastră. Nu-i de mirare ca a fost șters de nenumărate ori de pe internet

Este util să mai spunem și că acestei campanii s-au alăturat cele mai bune clinici din România. Iată ce mai putem afla de pe site-ul acestei noi aplicații:

„La nivel mondial, la fiecare 20 de secunde, femeie este diagnosticata cu cancer la sân, iar la fiecare 2 minute o pacientă cu cancer de col uterin moare. Peste 78.000 de cazuri noi de cancer apar, în fiecare an, în România.

Studiile medicale arată, însă, că jumătate dintre acestea ar putea fi prevenite prin informare constantă a pacienţilor şi vizite regulate la medic.

Pe 4 februarie este marcată, la nivel internaţional, Ziua de Luptă împotriva Cancerului, eveniment ce are menirea de a aduce în atenţia publicului bolile din această categorie necruţătoare, cu scopul educării în ceea ce priveşte prevenţia şi controalele medicale de rutină.

CITESTE SI  Topul celor mai leneșe țări din lume: Ghici unde se situează România

Docbook se alătură luptei împotriva cancerului şi lansează campania de responsabilitate socială „Prevenţia salvează vieţi!”, prin care va facilita accesul gratuit în clinicile partenere pacienţilor care se vor programa la medic, în perioada 5-12 februarie, exclusiv prin aplicaţia Docbook.

Programează-te în perioada 5-12 februarie 2018 și rezerva-ți una dintre cele peste 500 de consultații și investigații gratuite la 10 clinici de renume din București!”

Sursa

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });