Afla Detoate

Anunt dramatic făcut de actorul Florin Zamfirescu: "Nu știu cât mai am de trăit…"

Recent, un anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu, legat de situatia social-politica din tara, i-a intristat pe admiratorii acestuia. Inca un anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu, dupa ce, acum doua saptamani, si-a informat admiratorii ca a fost pensionat cu forta de la Teatrul Odeon, acuzand-o pe Dorina Lazar, directoarea institutiei, ca i-a pus capat carierei in acel teatru, la 65 de ani. „Ce trist este cand iesi din viata si intri in istorie!”, a postat Zamfirescu.

Anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu. Se preda in fata canaliilor politice Florin Zamfirescu este un critic virulent al situatiei social-politice din tara, iar ultimele evenimente si scandaluri din societatea romaneasca l-au scarbit pe marele actor. “Nu stiu cat mai am de trait! M-am retras din lupta pentru normalitate, am simtit ca suntem prea putini pentru asta… Prea putini in fata prostiei, a egoismului, a obtuzitatii si mai ales impotriva canaliilor politice”, a scris Zamfirescu.

CITESTE SI  Confiscarea averilor și detenția pe viață pentru corupți, o lege ce ar putea salva România?

Anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu. Spera ca tot poporul sa iasa la vot In incheierea acestui anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu se arata: “As vrea insa sa apuc momentul cand poporul nostru se va trezi si nu va mai legitima hoti comunisti, cum au facut cu PSD-ul. Cand vor iesi cu totii la vot si vor vota responsabil si constient…Ar fi posibil?”.