Afla Detoate

"Am stropit pomii fructiferi din curte cu acest amestec și nu au mai fost atacați de boli"

Am stropit pomii fructiferi din curte cu acest amestec și nu au mai fost atacați de boli – Trucul pe care trebuie să îl știi și tu, de la d-na. Maria P.:

„Cand m-am mutat acum cativa ani la tara, am vrut si eu ca tot gospodarul sa am in curte cativa pomi fructiferi. Am cumparat puieti, i-am plantat, s-au prins, si initial toate au mers bine pana au inceput daunatorii…

Cum nu doream sa stropesc cu chimicale, am incercat multe metode care au esuat lamentabil.

Dupa ce am pierdut primii pomisori, am aflat de la un amic mai priceput despre o reteta care m-a amuzat initial si nu i-am dat mult credit, insa surpriza a fost uriasa.

CITESTE SI  8 lecții de viață spuse de Platon, care te vor ajuta să devii mai înțelept

Cum am procedat? Dintr-un litru de lapte de vaca crud si 3 litri de apa pe care ii punem intr-o pompa de stropit de maxim 8 litri obtinem un lichid alburiu la care mai adaugam o lingura de aracet de tamplarie, pentru ca substanta sa adere mai bine pe ramuri si frunze!

Stropirea se poate face mai des decat in mod normal, fara grija ca veti face rau plantelor. Avand in vedere sucesul obtinut am extins folosirea ei si la legume. Rezultatul a fost acelasi! Daca nu ma credeti, incercati numai pe un pom sau pe un vrej de rosie si va veti convinge!”

CITESTE SI  Iată 6 exerciții SIMPLE ca să uiți de durerile de picioare și genunchi!

— Primit pe email, de la d-na. Maria P.

sursa

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });