Afla Detoate

Alexandru Arşinel a fost înlocuit în reclamele Catena, după 9 ani. Farmacia i-a găsit înlocuitoare şi Stelei Popescu. Reacţia actorului

Alexandru Arşinel (78 de ani) a fost înlocuit în celebrele reclama ale „farmaciei inimii“ cu un actor al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“, al cărui director este chiar Arşinel. De asemenea, reprezentanţii Catena i-au găsit înclouitoare şi Stelei Popescu.

Actorul Cristi Simon (43 de ani), fost asistent al Andreei Marin în emisiunea „Surprize, surprize“, l-a înlocuit pe Alexandru Arşinel în spoturile publicitare ale farmaciei Catena. În prezent, Simon este angajat al Teatrului de Revistă din Bucureşti, unde face cuplet cu Nae Alexandru.

Contactat de Click!, Arşinel nu a oferit prea multe detalii despre încetarea colaborării de nouă ani cu farmacia, însă a precizat că probabil va avea o perioadă de pauză. „Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă priveşte, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor“, a declarat actorul.

CITESTE SI  Iată cum a ajuns Kolinda Grabar-Kitarovic cea mai atrăgătoare președintă de țară din lume

Toate materialele cu Stela Popescu şi Alexandru Arşinel realizate pentru Catena au fost retrase după moartea actriţei, de pe 23 noiembrie 2017. Acum, în reclame apare cântăreaţa Maria Dragomiroiu (62 de ani). „În 20 de ani nu am refuzat nici o ofertă. Iar acum am primit propunerea de a face reclamă, în perioada de Paşte, pentru farmacie. Este un proiect foarte frumos, suntem la început, aşa au hotărât ei şi eu am fost de acord. Ne vom mai întâlni după Paşte şi vedem dacă vom mai continua. Am fost bucuroasă şi onorată că am fost aleasă şi sper să fie un contract de lungă durată. A ieşit ceva foarte frumos, căci am primit zeci de telefoane cu felicitări de la prieteni şi cunoscuţi“, a declarat Maria Dragomiroiu tot pentru Click!

CITESTE SI  Relația dintre Prințul William și copiii săi, decodată de experții în limbajul corpului. Cu ce diferă Ducele de Cambridge de tații obișnuiți

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });