Afla Detoate

Aceste 10 adevăruri le-am înțeles prea târziu. Îi previn pe cei de 30 de ani

Donna Ashworth este un cronicar popular, autoarea mai multor cărți renumite precum „Biography of a Small Mountain”, „Against this Ground” și „Arizona Triptych”. În acest articol pentru Ladies pass it on, ea a împărtășit cu noi câteva gânduri înțelepte.

1. O mare parte din viața noastră se irosește pe urmărirea unor țeluri false și aspirarea spre unele idealuri false. În ziua în care vei conștientiza asta, vei începe să trăiești cu adevărat.

2. N-o să le poți face pe plac tututor și întotdeauna. Te rog, începe cu tine și cu cei apropiați, ceilalți sunt ocupați de propria persoană.

3. Lupta cu îmbătrânirea este ca încercarea de a prinde vântul. Învață să savurezi din ceea ce ai. Corpul tău se modifică, dar întotdeauna a fost așa. Nu irosi timpul, încercând să anulezi acest fapt, în loc de asta schimbă-ți atitudinea și găsește frumusețea acestei etape.

CITESTE SI  Cele mai diabolice și perverse zodii. Ele ți-ar putea distruge viața!

4. Numeni nu este perfect și nimeni nu este nu adevărat mulțumit de destinul său. Atunci când vei conștientiza asta, te vei elibera de comparații și judecări. Asta chiar eliberează.

5. Nimeni nu vede ceea ce faci bine, toți văd ceea se faci greșit. Când vei înțelege asta, te vei orienta doar spre propriile motive și vei începe să primești mult mai multă plăcere de la viață.

6. Cu siguranță, o să regreți că ai irosit prea mulți ani pentru autocritică, dar cu cât mai repede vei face o înțelegere cu sufletul tău, cu atât mai bine. Corpul tău este uimitor și important, dar nu te definește.

7. Sănătatea ta este importantă, dar stresul, frica și grijile sunt mult mai distructive decât orice mâncare sau băutură gustoasă, la care renunți. Fericirea și pacea sunt cele mai bune medicamente. 8. Cine o să te țină minte și de ce este un aspect important al îmbătrânirii. Iubirea și înțelepciunea ta vor trăi mult mai mult decât orice obiect material, pe care îl creezi. Istoriile tale o să le audă și strănepoții.

CITESTE SI  Magia ochilor verzi. Iată calitățile incredibile ale oamenilor cu asemenea ochi

9. Noi suntem aici nu pentru mult timp, dar dacă vom merge împotriva vântului, existența noastră poate deveni o încercare dificilă. Viața nu este o luptă, este o aventură.

10. Bea întotdeauna șampanie de calitate și folosește ceea ce anterior lăsa-i pentru „zile negre”. Nimeni nu are garanția zilei de mâine. Astăzi este un cadou, de aceea îl numim prezent. Mănâncă, bea și fii fericit!