Afla Detoate

Aceasta ar trebui să fie legea ta de bază. Iubește-te.

Trimite si celorlalti

Vă iubesc așa cum sunteți, pentru că aceasta este singura cale de a iubi. Și vă accept așa cum sunteți, pentru că știu că numai așa puteți fi. Universul vrea să fiți așa. Universul v-a spus să fiți așa. Relaxați-vă, acceptați și bucurați-vă – aceasta este o transformare. Ea nu provine din efort; provine din acceptarea de sine cu un extaz și o iubire atât de profundă, încât nu există  „nu”, nici condiții conștiente, inconștiente, ghidate și necunoscute.

Iubirea – este alchimie. Dacă vă iubiți, părțile voastre urâte dispar, se topesc, se transformă. Și din această formă se eliberează energia.

CITESTE SI  Daca vei intelege asta, atunci vei putea scapa de suferinta

În orice există energie. În iritare există multă energie, în teamă, de asemenea există multă energie, distorsionată, sufocantă. Dacă frica dispare, forma dispare, se eliberează energia. Iritarea dispare – apare și mai multă energie. Tot ceea ce numim păcate, pur și simplu dispar. Nu spun că ar trebui să le schimbați; trebuie să vă iubiți ființa și ele se vor schimba. Schimbarea este un produs secundar, o consecință. Se eliberează o cantitate mare de energie și începeți să zburați: sus, sus – câștigați aripi.

Iubește-te. Aceasta ar trebui să fie legea ta de bază.

Iubește-te. Toate celelalte vor veni, dar aceasta este baza.

CITESTE SI  Cele mai frumoase mesaje pentru sufletul tau! Vorbe intelepte care iti vor aduce linistea sufleteasca!

Autor: Osho