Afla Detoate

A săpat o groapă în pământ și a pus în ea o banană în coajă și un ou crud. Pare ciudat ce face, dar rezultatul e incredibil! Uite ce se întâmplă după doar câteva zile. Tot mai mulți fac asta

Acest clip a făcut înconjurul pămantului pe Internet. Are pană acum peste 1.2 milioane de vizualizări.

Imaginile prezintă o modalitate inedită a unui fermier de a fertiliza legumele. În filmuleț se poate observa cum el săpa o groapă în pământ.

Ulterior, el așează la baza ei un ou crud și o banană în coajă, după care pune roșia peste, și îi acoperă rădăcina cu pământ.

Oul și banana se vor descompune și vor furniza nutrienți importanți pentru roșie, nefiind astfel nevoie să utilizați îngrășăminte chimice pentru creșterea ei.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă mănânci pepene cu sâmburi Când eram mici, părinții și bunicii noștri ne avertizau să nu mâncăm pepenele roșu cu tot cu sâmburi căci ne va crește un pepene în burtă.

CITESTE SI  O batrana dintr-un azil care nu era suportata de nimeni a murit Ce au gasit ingrijitoarele in camera ei le-a tulburat complet si le-a facut sa planga

Dincolo de această legendă pe care cei mai mulți dintre noi am auzit, există un răspuns ceva mai serios la întrebarea: Ce se întâmplă dacă mâncăm pepene cu sâmburi?

Specialiștii susțin că pepenele verde (sau pepenele roșu) au semințe în a căror compoziție intră fibre, minerale, proteine și grăsimi sănătoase.

100 de grame de semințe de pepene conține aproximativ 500 miligrame de magneziu, 10 grame de zinc, 28 de grame de proteine și 50 de grame de grăsimi sănătoase.

Semințele de pepene fac, așadar, bine organismului. Acestea ajută la menținerea masei musculare și reglează nivelul colesterolului din sânge, eliminându-l pe cel rău.

CITESTE SI  Medicii au facut anuntul: ce se intampla in corpul tau daca tii telefonul in pat sau langa pat noaptea, in timpul somnului

Datorită conținutului de zinc și magneziu, semințele ajută la buna funcționare a creierului și, mai mult, protejează organismul de infecții.

Ce se întâmplă dacă mănânci o felie de pepene roșu în fiecare zi

Pepenele roșu:

– menține rinichii sănătoși; – îmbunătățește vederea;

– luptă împotriva impotenței;

– reduce nivelul de anxietate;

– luptă cu depresia;

– stimulează activitatea cerebrală;

– reduce nivelul de zahăr din sânge;

– curăță vasele de sânge de deșeurile toxice;

– reglează tranzitul intestinal.