Afla Detoate

9 trucuri simple ale femeilor care arată fenomenal de fiecare dată

Descoperă cum să ai o garderobă bine asortată și să arăți fenomenal în fiecare secundă. Aceste trucuri te vor transforma într-o adevărată doamnă.

1. Coafură în 2 minute Părul este un element cheie al unei femei. El mereu trebuie să fie într-o stare perfectă. O coafură frumoasă poate fi făcută în câteva minute. Învățați diverse trucuri de a face ușor bucle, cocuri sau împletituri. Astfel, veți evidenția feminitatea și trasăturile inedite ale feței. Inspirați-vă de pe Youtube, Pinterest sau Instagram- sunt multe tutoriale. Nu subestimați niciodată o coafură care poate fi făcută în 5 sau 2 minute. Poți arăta irezistibil și cu un coc făcut cât ai clipi.

2. Cumpărați haine care nu necesită o îngrijire specială Ți s-a întâmplat vreodată să ieși la o întâlnire în câteva minute și să nu reușești să calci hainele? Sau poate când ai scos din valiză cămașa nouă nu mai arăta deloc trendy? Ei bine, există o soluție. Cumpără haine care nu necesită îngrijire specială. De exemplu: cașmirul, lâna, poliesterul și liocelul sunt mai rezistente la încrețituri decât țesăturile precum: bumbacul, mătăsurile artificiale și naturale.

3. Unghiile necesită și ele o atenție deosebită O manichiură îngrijită vorbește mult despre o femeie. Asta nu înseamnă că trebuie să purtați toate culorile pe unghii. Uneori pentru a evidenția aspectul îngrijit este suficient să picurați puțin ulei pentru cuticule, nu uitați de cremele hidratante și, desigur, un french clasic sau o curațare la salon. Urmăriți tendințele sezonului și mai trageți cu ochiul și asupra manichiurii celor mai frumoase doamne.

CITESTE SI  Armata americană a dezvoltat o armă teribilă care va putea face aerul să-ți vorbească, fără să știi de unde vin sunetele…

4. Adoptă o rutină rapidă de machiaj Un machiaj zilnic nu trebuie să vă epuizeze mai mult de 15 minute. Un outfit foarte extravagant sau colorat, de cele mai multe ori, nu necesită un machiaj special și strident. Accentuează buzele, sprâncenele și pomeții. Rimelul sau creionul/ fardul poate să transforme machiajul în unul de seară. Aveți grijă să arătați frumoas și natural.

5. Ai grijă de lucrurile personale Chiar și cele mai scumpe genți sau haine pot arăta ieftin, dacă nu le păstrați. Este indicat să urmați instrucțiile și modul de îngrijire special pentru fiecare obiect. Nu lăsați gențile pe podea sau în locuri murdare. Puloverul se poate întinde pe umeraș sau mătasea poate deveni încrețită dacă este împăturită. Un roller cu hârtie lipicioasă pentru scame trebuie să fie mereu la îndemâna unei femei.

6. Adoptă stilul clasic Cele mai tari fashioniste ne învață că trebuie să avem câteva piese clasice în garderobă. Ele pot fi ușor asortate cu alte piese vestimentare. Accesoriile supra-dimensionate, centurile, o jachetă denim, o rochie neagră clasică, o pereche de pantofi eleganți, o eșarfă cochetă sau niște ochelari Ray Ban sunt elemente care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Este un secret la mijloc: regula 20/ 80. 20% din piesele vestimentare trebuie să fie scumpe, iar restul 80% pot fi mai ieftine, iar în combinație ele creează impresia WOOOW.

CITESTE SI  Cine este bărbatul care şi-a ucis întreaga familie după o vizită misterioasă la o mănăstire. Psiholog: "Omul a suferit o criză psihotică"

7. Nu uita de micile detalii care te fac să te simți specială Uneori prețul nu este deloc decisiv. Sunt chestii mici care te fac să te simți irezistibilă! De exemplu, un ceas din piele, o pereche de cercei din perle mici sau un parfum senzual. Aceste trucuri te fac să te simți de milioane la o întâlnire, dar și în viața cotidiană.

8. Îngrijirea zilnică a tenului Orice femeie care se iubește știe acest secret. Tenul este cartea noastră de vizită. El are nevoie de îngrijire zilnică, demachiere și hidratare. Creează o rutină zilnică și te vei obișnui cu ea. O piele formidabilă are nevoie de multă apă și o dietă bogată în anti-oxidanți și vitaminele frumuseții. Acestea sunt legumele, fructele, vitamina E și uleiurile esențiale. Băile cu aburi ajută la deschiderea porilor. Un alt secret este factorul de protecție solară indispensabil zilnic.

Un secret bonus: Postura Atunci când mergi pe stradă gândește-te că mulți ochi te urmăresc. Ține spatele drept, fii feminină, zâmbește și ține picioarele apropiate. Un truc esențial este atunci când mergi să alături gleznele picioarelor, astfel vei avea un ritm grațios și mlădios. Să fii femeie este greu, dar atât de frumos și enigmatic, nu-i așa!?

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });