Afla Detoate

6 lucruri pe care nu trebuie să le accepți niciodată intr-o relatie

Oricât de puternic ar fi sentimentul de iubire față de un bărbat, femeia trebuie să își păstreze independența și demnitatea. Sunt unele lucruri pe care o femeia niciodată nu ar trebui să le facă sub influența partenerului.

1. Să-ți sacrifici principiile de dragul partenerului Fiecare persoană are propriile viziuni și atitudini față de viață, iar relația nu ar trebui să o constrângă să le manifeste. Este adevărat că într-un cuplu este nevoie să faci compromisuri, dar ele trebuie să fie din partea ambilor parteneri.

2. Să-ți schimbi înfățișarea Se poate întâmpla ca partenerul să te impună să îți schimbi garderoba, apoi coafura, apoi machiajul pentru a coincide cu un ideal creat de el însuși. Ar fi o nelegiuire în fața propriei perosane să te conformezi preferințelor partenerului și să renunți la felul tău firesc de a fi.

CITESTE SI  Reactia unui pensionar olandez, in fata unui muncitor roman, in autobuz: "Ia locul meu, tu ai muncit azi, eu m-am plimbat!"

3. Să fii umilă față de partener O relație trebuie să îl facă pe om fericit, nu dependent de partener. Este foarte important să îți manifești voință și încredere.

4. Să ascunzi inteligența Nu trebuie să încerci să pari prostuță doar pentru a nu provoca în partener un complex al inferiorității. Cunoaște-ți și manifestă-ți propria valoare.

5. Să ții cură de slăbire Este incorect să îți sacrifici sănătatea în favoarea prestării unei imagini plăcute. Partenerul te va iubi și pentru kilogramele tale în plus dacă te va aprecia cu adevărat.

6. Să-ți suprimi dorințele și aspirațiile Aspirațiile sunt cele mai importante elemente existențiale care ne motivează să acționăm. Vei face o greșeală dacă vei renunța la ceea ce îți dorești doar dintr-un capriciu al partenerului tău. Sursa

CITESTE SI  LOVITURĂ DURĂ pentru Cristian Pomohaci! Mitropolia Ardealului a făcut anuntul: Abateri până aproape de erezie
Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });