Afla Detoate

5 secrete de spalat, pe care le-am invatat de la angajatii hotelurilor de 5 stele

Am descoperit secretele spalarii, care sunt folosite de personalul din spalatorii in hoteluri pentru a obtine un lucru de un alb impecabil.

Opțiunea ideală este încărcarea mașinii cu până la 80%. Dacă supraîncărcați mașina de spălat rufe, nu se va spăla corespunzător. Când în tambur există prea puține lucruri, acestea devin repede inutilizabile datorită influențelor mecanice.

Temperatura apei O temperatură de 40-60 de grade este considerată optimă pentru efectuarea dezinfecției și pentru curățarea hainelor.Spalarea în apă rece nu permite distrugerea bacteriilor și acarienilor pe lenjeria de pat și prosoape, iar apa caldă dăunează țesaturilor.

Mijloace de spalare In loc de solutii de albire, care fac sa acumuleaze murdaria si sa o transforme in griul din prosoape , personalul hotelului folosește oțet alb . Adăugați 100 ml la clătire pentru a face rufele moi și pentru a evita urme de pulbere.

CITESTE SI  ”Mongolii, ungurii, turcii, memții, rușii nu au făcut românilor atât rău cât au făcut politicienii noștru în două decenii.” – Un adevăr dureror rostit de un academician român

Lupta petele Peste petele proaspete de ulei se presară un amestec de otet alb, zahăr si cu amidon, apoi spălați lucrurile. Urmele de suc de roșii și sosul vor iesi si ele ca prin minune!

Aplicați-l pe pete și lăsați-l timp de 5-10 minute, apoi spălați produsul în apă rece. Pentru a spăla petele de transpirație de lucrurile albe, utilizați prespălare cu orice detergent la 40 ° C, apoi începeți ciclul de spălare cu înălbitor.

Dacă înmuiați pentru o oră hainele din bumbac în apă cu sare (1 lingură pe litru de apă), și apoi spălați, puteți scăpa de petele de cafea și vin .

Bicarbonatul de sodiu va ajuta la eliminarea mirosurilor si da stralucire lucrurilor albe . Adăugați o jumătate de pahar de sifon la detergentul de rufe sau la săpunul de rufe și spălați în apă fierbinte.

CITESTE SI  O băutură naturală ideală pentru gestionarea diabetului

Uscare Experții recomandă, dacă este posibil, să se usuce hainele în aer liber sub soare. Dacă trebuie să utilizați un uscător, puneți o minge de tenis în uscatorul de rufe pentru a face prosoapele pufoase

Nu folosiți balsamul de rufe din comerț În loc de balsamul de rufe, care după o perioadă de timp va face prosoapele aspre, în hoteluri se folosește oțetul alb. La clătire adăugați 100 de ml de oțet în sertarul destinat balsamului de rufe. Astfel, hainele vor deveni mai moi și mai delicate după spălare.

Altii mai citesc si.. (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : „553883”, domain : „n.ads3-adnow.com” });