Afla Detoate

5 idei de costum de baie de la legendele secolului XX pe care le putem aplica și noi astăzi

Femeile care au ajuns să fie vedete în secolul XX au fost și atunci, dar sunt și acum considerate adevărate modele de frumusețe. Ele străluceau pe micile ecrane. Pe covorul roși, în călătorii, și își demonstrau de fiecare dată corpurile perfecte și dictau noutățile din lumea modei.

Pentru că vara ne bate la uși ne-am gândit că este o idee bună să vedem ce modele de costume de baie erau cele mai bune, mai senzuale și mai căutate în secolul trecut. Partea bună este faptul că stilul retro se întoarce în viețile noastre și acest costume de baie ne pot inspira.

1. Marilyn Monroe Arhivele păstrează mai mult decât suficiente dovezi despre stilul vestimentar inconfundabil al lui Marilyn. Costumul de baie pe care l-a purtat frumoasa actriță în filmul Cum să te măriți cu un milionar a rămas până în zilele noastre o adevărată piesă de rezistență pentru sezonul estival pentru că a fost cu adevărat spectaculos pentru acea perioadă.

CITESTE SI  Alain Delon: "Urăsc epoca asta. Totul este fals, totul e falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Auzim vorbindu-se de…"

2. Ava Gardner Este pe bună dreptate considerată una dintre cele mai frumoase femei din generația din care a făcut acesta parte. Ea îi făcea pe bărbați să își piardă mințile datorită mișcărilor foarte senzuale pe care le făcea și care o transformau într-o adevărată felină. Și mai evidentă era frumusețea Avei atunci când aceasta apărea pe plajă în costum de baie.

3. Brigitte Bardot Brigitte a fost prima actriță care a apărut pe micile ecrane într-un costum de baie format din două piese exact atunci când a jucat în filmul Fata în bikini. În acest fel frumoasa actriță a devenit unul dintre principalii promotori pentru această piesă vestimentar într-o Europă încă mult prea pudică, în anii 50 ai secolului trecut. Brigitte nu s-a oprit aici. Și-a mai cucerit publicul și nu numai și atunci când a purtat un costum de baie alb, întreg cu dantele în filmul Viața privată. 4. Sophia Loren Sophia a participat la vârsta de 16 ani, în anul 1950, la concursul Miss Italia într-un costum de baie. Acea zi a fost hotărâtoare pentru viitoarea vedetă. A primit titulul de Miss Eleganță. Apoi a cunoscut un foarte talentat regizor care în scurt timp i-a devenit chiar soț.

CITESTE SI  5 lucruri care fac diferența dintre un suflet-pereche și un partener de viață

5. Grace Kelly Grace a fost o femeie foarte rafinată. Așa că acesteia nu îi era dificil să arate impecabil într-un costum de baie, exact așa cum arăta și într-o rochie elegantă. Aceasta a avut mai multe apariții în costum de baie și trebuie menționat faptul că în acele momente ea ținea să o fotografieze unul și același bărbat.