Afla Detoate

4 zodii capabile să cucerească inima oricărui bărbat

Sunt o adevărată ameninţare pentru restul femeilor, deoarece acestea zăpăcesc orice bărbat cu uşurinţă. Cuvântul „rival“ nu există pentru ele. Sunt fermecătoare şi reuşesc să atragă orice bărbat le iese în cale.

Leu Femeia Leu este o adevărată regină şi transformă viaţa într-un spectacol. Pentru ea, principalul lucru este să fii în primul rând, să fii mai bun decât oricine altcineva şi mai presus de toate. Ea joacă un rol important în viaţa partenerului ei, având mare nevoie de aprecieze. Nu-i place să asculte. Este important pentru ea să preia funcţia de lider în relaţii şi acest lucru îi atrage pe bărbaţi. Este uşor să te îndrăgosteşti de o leoaică, dar cu greu o vei putea cuceri, scrie yourtango.com

CITESTE SI  "M-am dus să mă angajez şi unul dintre mentorii mei mi-a cerut şpagă ca să mă introducă în concurs. Nici măcar nu dădeam şpagă pentru un post, ci doar pentru a da concursul". Povestea unui student care a plecat dezamagit din România iar acum are o clinica privata in Londra

Vărsător Femeia Vărsător se comportă imprevizibil. Oamenii o tratează cu mare respect. Şi după prima întâlnire cu ea îţi va fi extrem de greu să o uiţi, chiar şi dacă a fost o întâlnire obişnuită în parc. Este extrem de asumată şi se dezvăluie într-o originalitate cuceritoare. Pentru ea, situaţia financiară a partenerului nu este un criteriu important, mai ales atunci când simte susţinere din partea acestuia.

Gemeni Femeia Gemeni este o adevărată ameninţare pentru restul femeilor, deoarece poate zăpăci orice bărbat cu uşurinţă. Cuvântul „rival“ nu există pentru Gemeni. Sunt fermecătoare şi reuşesc să atragă orice bărbat le iese în cale. Trăieşte în armonie şi îşi cucereşte partenereul cu puterea de acceptare. Scorpion Femeia Scorpion este cea mai fermecătoare reprezentantă a zodiacului. Poate chiar să scrie o carte despre cum să interacţionezi cu oamenii. Calitatea ei interioară cucereşte uşor inimile celor din jur. Nu-i plac partenerii plictisitori. Este important pentru ea ca cel ales să fie pe aceeaşi lungime de undă cu ea. În dragoste ea este foarte serioasă şi pasională. Armonia este întotdeauna prezentă în viaţa ei, indiferent de ce se întâmplă în jur.

CITESTE SI  Ce înseamnă pentru bărbat IUBIREA, în viziunea lui Osho…