Afla Detoate

14 ciobanesti germani au inconjurat o fetita. Copila a ridicat mainile la cer. Ce s-a intamplat apoi…

Copila a ridicat mainile la cer si ceva incredibil s-a intamplat. Peste 5 milioane de oameni au urmarit imaginile.

Un videoclip care prezinta relatia incredibila dintre o fetita si mai multi ciobanesti germani face senzatie pe internet.

Copila se distreaza de minune alaturi de cei 14 caini.

Desi exista perceptia potrivit careia acesti caini au un comportament agresiv si pot fi periculosi atunci cand se afla in preajma copiilor, materialul video ne ofera o cu totul alta perspectiva.

Peste 5 milioane de oameni au urmarit imaginile de mai jos:

Rasa Ciobănesc German este o rasă relativ nouă, datând din anul 1899. Existența rasei i se datorează exclusiv Căpitanului Max von Stephanitz, un om de arme în cavaleria germană.

CITESTE SI  Soacra și-a rugat familia să-i construiască o pivniță. Când au auzit, ginerele împreună cu tatăl său, și-au suflecat mânecile și s-au apucat de lucru. Doamne, ce minunăție a ieșit! Stai să vezi cum arată în interior

Acesta avea în minte un scop foarte clar, acela de a crea o rasă de câini ciobănești cum nu s-a mai întâlnit.

Cu secole înainte de ideea lui Stephanitz, fermierii Germani, la fel ca și toți fermierii din Europa, se bazau pe câini pentru a le proteja și pentru a le mâna turmele.

Unii dintre aceștia erau adevărate legende datorită abilităților lor, ceea ce îi motiva pe stăpânii lor să umble zile întregi pentru a-și duce câinii să se împerecheze cu un mascul pe măsură. Cu toate acestea, nimeni nu a reușit să dezvolte o rasă clară și distinctă de ciobănești. În anul 1898, von Stephanitz s-a retras din armată și a început să facă ceea ce îi plăcea cu adevărat: să dezvolte o rasă de câini ciobănești superioară.

CITESTE SI  Topul celor 37 de lucruri pe care le vei regreta atunci când vei ajunge bătrân

Acesta a studiat tehnicile de împerechere a câinilor Britanici, care erau recunoscuți pentru câinii lor ciobănești excepționali.

De asemenea, a străbătut întreaga Germanie, participând la show-urile canine și analizând rasele de ciobănești germani disponibile la acea vreme.

La aceste show-uri, von Stephanitz a văzut mulți câini ciobănești germani, unii atletici, alții inteligenți și alții foarte abili.

În schimb, von Stephanitz nu a găsit un câine care să îmbine perfect toate cele trei caracteristici.

În anul 1899, von Stephanitz se afla la un show canin, unde un câine cu o înfățișare de lup i-a atras privirile.