Afla Detoate

"11 motive de ce femeile incredibile sunt singure"

Sunt femei care își găsesc jumătatea foarte ușor, nu necesită mult efort pentru a forma un cuplu confortabil și prietenos.

Sunt, însă femei care nu obțin niciodată relația visurilor lor. Paradoxul cel mai are este că aceste femei sunt, de cele mai multe ori, foarte inteligente, independente și senzuale. Întrebarea firească care apare este: de ce ele nu pot să-și găsească sufletul pereche?

Sunt o mulțime de motive de ce, cele mai incredibile femei au cele mai nefericite relații:

1.Sunt intimidante

Bărbații prin natura lor puternică, vor cu orice preț să fie ei capul familiei/ relației, să dobândească succes și să stabilească regulile. Din acest motiv, femeile care sunt la fel de puternice sunt evitate. Pentru că ele intimidează și sunt greu de cucerit.

2.Sunt independente și pun propriile necesități pe primul loc

Bărbații instinctiv au nevoie să domine și să controleze. Femeile puternice și independente nu se vor supune niciodată și nu vor să fie ”sclave”. Aceste interferențe sunt foarte majore. Femeile incredibile își vor urma propriile visuri și dorințe și au nevoie de bărbați puternici, care să le încurajeze.

3.Resping scenariile

Jocul pentru ele este din domeniul trecutului. Dacă un bărbat o testează și îi stabiliește diferite curse, își pierde interesul instantaneu.

Ea este o femeie Alfa, cu o personalitate puternică și foarte determinată. Desigur, că nu va avea timp pentru aceste ”jocuri copilărești”. Aceste femei incredibile își cunosc valoarea și se respectă suficient încât nu vor lăsa pe nimeni să le facă rău.

CITESTE SI  Nicu Covaci: "Un neam care behăie și nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic"

4.Se răzbună După cum am menționat mai sus, nu încercați să le păcăliți sau să le jucați feste. Ele vor ști imediat ce aveți de gând și vă vor înfrunta. Nu credeți că puteți scăpa ușor atunci când ați făcut ceva greșit deoarece le datorați o explicație. Femeile incredibile sunt răzbunătoare.

5.Sunt nițel ciudate

O femeie focoasă are ciudățeniile ei. Aceste mici ”secrete” personale le sporește și mai mult farmecul și unicitatea. Ele nu renunță la obiceiurile și suplicii personale. Dacă încerci să o corectezi vei eșua.

6.Sunt greu de prostit

Pe lângă toate calitățile enumarate mai sus, femeile incredibile sunt înțelepte. Ele știu când sunt mințite sau duse de nas și nu vor permite asta niciodată. Este extrem de dificil cu aceste femei în relație, pentru că ele vor stabili regulile jocului întotdeauna și asta bărbații acceptă greu.

7.Sunt intense

Pentru că știu exact ce vor și își dobândesc mereu țelurile, ele vor mult și multe. Nu sunt simple și nu acceptă compromisurile. Vor spune mereu ce cred, fără rețineri, chiar dacă pot ofensa sau înjosi.

8.Au scopuri bine definite

Cel mai inconfortabil pentru bărbați este să audă asta de la o femeie: ”Am alte priorități în viață, decât iubirea”. Din păcate, ele nu pot să ascundă aceste sentimente.

Sunt carieriste și au scopuri foarte clar definite. Desigur ele nu refuză dragostea din viața lor, dar nu este o prioritate pentru ele. Au scopuri care implică multă muncă asiduă și implicație. Femiele puternice au nevoie de spațiu și libertate.

CITESTE SI  Ce trebuie sa mananci daca ti se rup unghiile si ai probleme cu somnul

9.Sunt mature Asta nu implică o vârstă înaintată, dar multă înțelepciune. Aceste femei au o intuiție puternic dezvoltată și sunt foarte responsabile. Conștiința le dictează concis care sunt obiectivele și cum să ajungă la ele. Nu se lasă duse de val și nici nu se supun.

Iar asta este pentru un bărbat o lovitură sub centură. Ei preferă femeile care se lasă duse de val, nu cele care creează valurile. Ele sunt foarte inteligente și au totul sub control.

10.Se îndrăgostesc de ”tipi răi”

Din cauza surplusului de energie și putere, femeile irezistibile au tendința să se îndrăgostească de tipii rebeli și, adesea, mai ”răi”.

Dar dacă se îndrăgostesc, le oferă toată dragostea și susținerea. Ele au nevoie de bărbați fără limite, puternici și neînfricați, chiar puțin periculoși.

11.Aceste femei incredibile nu au un ghid sau o carte de vizită

Poate fi femeia visurilor tale, dar este atât de greu să ajungi la inima ei. Aceste femei nu sunt în cluburile de noapte sau pe străzi, pentru că ele nu pierd timpul și sunt preocupate de lucruri mai inteligente sau importante.

Nu există un loc anume unde să o găsești, dar fii mereu cu ochii în patru.